Αυτοκόλλητα

Μοντέρνα, κλασικά, προωθητικά, χρηστικά είναι μόνο μερικά απ’ τα επίθετα που μπορούν να χαρακτηρίσουν αυτό το ενδιαφέρον προωθητικό υλικό και να το αναδείξουν ως ένα ισχυρό μέσο επικοινωνίας.

Στη NOTADD θα βρείτε αυτοκόλλητα χάρτινα, pvc, διάφανα, βιτρίνας, διάτρητα, τοίχου, αμμοβολής, δαπέδου, αποστάσεων και σμάλτου με άμεση παράδοση και προπαντός οικονομικά.

Η τεχνογνωσία μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο για τις δικές σας ανάγκες.

Είδη Αυτοκόλλητων

Χάρτινα

Εκτυπώνουμε σε μονοχρωμία, τετραχρωμία και Pantone, ενώ παράλληλα μπορούμε να εφαρμόσουμε επεξεργασίες όπως θερμοτυπία και κοπτικά – καλούπια ώστε να δώσουμε ένα ιδιαίτερο σχήμα.

PVC

Για την εσωτερική ή εξωτερική διαφημιστική προβολή σας, μπορούμε να τα τυπώσουμε ψηφιακά, οffset ή μεταξοτυπία σε οποιαδήποτε διάσταση, χρώμα και σχήμα επιθυμείτε.

Με κοπτικό ή χωρίς, μπορούν να αποτελέσουν ένα αποδοτικό εργαλείο προώθησης τόσο στο πλαίσιο προϊοντικής καμπάνιας, όσο και εταιρικής στο σύνολό της.

Η παράδοσή τους είναι ταχύτατη και οι τιμές μας εξαιρετικές.

Διάφανα

Μinimal. Μοντέρνα. Καλαίσθητα.

Για την εσωτερική ή εξωτερική διαφημιστική προβολή σας, μπορούμε να τα τυπώσουμε ψηφιακά, οffset ή μεταξοτυπία, σε οποιαδήποτε διάσταση, χρώμα και σχήμα επιθυμείτε.

Με κοπτικό ή χωρίς, μπορούν να αποτελέσουν ένα αποδοτικό εργαλείο προώθησης, τόσο στο πλαίσιο προϊοντικής καμπάνιας, όσο και εταιρικής στο σύνολό της.

Η παράδοσή τους είναι ταχύτατη και οι τιμές μας εξαιρετικές.

Βιτρίνας (Λευκά, Διάφανα, Διάτρητα One way)

Για εφαρμογές προβολής, κάλυψης βιτρινών, ανακαινίσεων, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ειδικά PVC αυτοκόλλητα λευκά ή διάτρητα.

Έχουν μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες και δυνατότητα εσωτερικής ή εξωτερικής επικόλλησης σε όποιο σχέδιο και μέγεθος απαιτείται.

Λευκά, διάφανα ή διάτρητα, αποτελούν ένα ισχυρό μέσο επικοινωνίας της επιχείρησης σας.

Τοίχου

Τα αυτοκόλλητα τοίχου, είτε με την μορφή ταπετσαρίας, είτε με κοπτικά διάφορα σχήματα /γράμματα, αποτελούν μια εγγυημένη πρόταση διακόσμησης τόσο για επαγγελματικούς όσο και για οικιακούς χώρους.

Επιλέξτε ότι σχέδιο θέλετε και εμείς θα το τυπώσουμε με τα καλύτερα υλικά, ώστε να έχετε ένα ελκυστικό αποτέλεσμα. Το πλεονέκτημά τους είναι ότι τοποθετούνται πολύ εύκολα, τόσο σε λείες, όσο και σε τραχείς επιφάνειες.

Μεταμορφώστε τον χώρο σας κι απολαύστε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Δαπέδου - Αντιολισθητικά

Τα αυτοκόλλητα δαπέδου για καταστήματα και επιχειρήσεις μπορούν να καλύψουν μεγάλη ποικιλία εφαρμογών.

Αυτοκόλλητα αποστάσεων, σήμανσης, ασφάλτου, αντιολισθητικά, διακοσμητικά, στρογγυλά ή σε διάφορα κοπτικά σχήματα είναι μερικές από τις προτάσεις μας.

Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στην καθημερινή χρήση διαθέτοντας άριστη σχέση τιμής και ποιότητας.

Αμμοβολής

Τα αυτοκόλλητα αμμοβολής είναι ιδανικά για βιτρίνες, τζαμαρίες και γενικά γυάλινες επιφάνειες όπου θέλουμε να περιορίσουμε την ορατότητα.

Βοηθούν στην ομαλή και ομοιόμορφη διάχυση του φωτός, διατηρώντας όμως το όφελος της ιδιωτικότητας, καθώς εμποδίζουν τη θέα από τρίτους.

Επίσης, συμβάλλουν στην αύξηση της προστασίας του τζαμιού από θραύση καθώς λειτουργούν ως μεμβράνη.

Επομένως έχετε τέσσερα σημαντικά οφέλη: ιδιωτικότητα – προστασία – φωτεινότητα – αισθητική.

Τα αυτοκόλλητα αμμοβολής είναι ανθεκτικά στη θερμοκρασία και αφαιρούνται πολύ εύκολα.

OneWay

Τα διάτρητα αυτοκόλλητα One Way, όπως το λέει και το όνομά τους, είναι «μονόδρομα». Δηλαδή σας δίνουν τη δυνατότητα εκτύπωσης από το εξωτερικό μέρος, ούτως ώστε το κοινό σας να μπορεί να βλέπει το εμπορικό σας μήνυμα (π. χ λογότυπο, slogan, προσφορές, διαφήμιση κ. α), αλλά παράλληλα από το εσωτερικό μέρος να μπορείτε βλέπετε προς τα έξω.

Έτσι, εξασφαλίζετε την prive διαμόρφωση του χώρου σας, χωρίς όμως να χάνετε την ορατότητά σας, ενώ παράλληλα ενισχύετε την επικοινωνία σας.

Σμάλτου

Τα αυτοκόλλητα σμάλτου είναι αυτοκόλλητα ρητίνης πολυουρεθάνης.

Αυτό σημαίνει ότι έχουν μεγάλη διάρκεια και αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες (π. χ βροχή, ζέστη κτλ) επομένως, σίγουρα θα τα χρησιμοποιήσετε για πολύ καιρό, αποσβένοντας το κόστος τους.

Είναι οικονομικά ενώ η εκτύπωσή τους είναι αρκετά ευέλικτη.