Μενού – Κατάλογοι Εστίασης

Στόχος μας το αποτέλεσμα εκτύπωσης του μενού/καταλόγου σας να προσελκύει το μάτι του αναγνώστη και να εντυπωσιάζει!

Τυπώνουμε σε μια μεγάλη ποικιλία χαρτιών/υλικών, σε ποικιλία διαστάσεων και με διάφορους τρόπους βιβλιοδεσίας.

Λαμιναριστά, χαρτόδετα ή πανόδετα, με uv ή θερμοτυπίες, δεμένα με σχοινί ή με βίδες αποτελούν πρωτότυπες ιδέες ώστε να σας διαφοροποιήσουν σημαντικά.

Στην NOTADD διαθέτουμε τόσο την τεχνογνωσία, όσο και τον κατάλληλο εξοπλισμό, ώστε να πρωτοπορούμε και στον τομέα των ειδικών κατασκευών. Μενού χαραγμένα σε ξύλο, τυπωμένα σε plexiglass, κομμένα σε ιδιαίτερα σχήματα, είναι μερικές από τις προτάσεις μας.

Εσείς το φαντάζεστε, εμείς το υλοποιούμε!

Είδη Μενού - Καταλόγων Εστίασης

Μονόφυλλα/Πολύπτυχα Μενού

Μια έξυπνη και οικονομική πρόταση για χώρους εστίασης, με μικρό και ευέλικτο μενού.

Μονόφυλλο, δίπτυχο, τρίπτυχο ή και πολύπτυχο, με την άριστη ποιότητα εκτύπωσης, μπορεί να αποτελέσει σημαντικό προωθητικό μέσο των προϊόντων σας.

Πολυσέλιδα μενού

Ο πολυσέλιδος κατάλογος-μενού είναι το πιο δυνατό εργαλείο πώλησης στους χώρους εστίασης.

Περιέχει όλα τα στοιχεία που αντιπροσωπεύουν το χώρο σας. Το στυλ, το ύφος, το concept, την ατμόσφαιρα, τις γεύσεις και τις τιμές.

Είναι έντυπα με αρκετό περιεχόμενο που απαιτούν υψηλής ποιότητας εκτύπωση.

Η NOTADD μπορεί να σας εξασφαλίσει αυτή την ποιότητα και παράλληλα να συνδυάσει την εκτύπωση με ιδιαιτέρες βιβλιοδεσίες όπως καρφίτσα, σπιράλ, βίδες μεταλλικές και επιπλέον επεξεργασίες πλαστικοποίησης, uv, γκοφρέ και ειδικά καλούπια.

Τυπώνουμε σε κάθε είδους σχήμα και μέγεθος, ενώ μπορούμε να σας προτείνουμε διαφοροποιημένες λύσεις ούτως ώστε να το μεταμορφώσουμε σε αληθινό εμπορικό εργαλείο.

Ειδικές Κατασκευές

Στην NOTADD διαθέτουμε τόσο την τεχνογνωσία, όσο και τον κατάλληλο εξοπλισμό, ώστε να πρωτοπορούμε στον τομέα των ειδικών κατασκευών.

Μενού χαραγμένα σε ξύλο, τυπωμένα σε plexiglass, κομμένα σε ιδιαίτερα σχήματα, είναι μερικές από τις προτάσεις μας.

Λαμιναριστά, χαρτόδετα ή πανόδετα, με uv ή θερμοτυπίες, δεμένα με σχοινί ή με βίδες, αποτελούν πρωτότυπες ιδέες ώστε να σας διαφοροποιήσουν σημαντικά.

Αδιάβροχα Μενού

Καθώς το μενού αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα επικοινωνιακά εργαλεία σε χώρους εστίασης, αξίζει η εικόνα του να είναι προσεγμένη και ποιοτική.

Τα αδιάβροχα μενού κατασκευάζονται από ειδικό pvc χαρτί, το οποίο δεν σκίζεται και δεν φθείρεται. Έτσι, η διάρκειά τους είναι μεγαλύτερη και είναι κατάλληλα για πολλές χρήσεις. Επιπλέον, είναι πλενόμενα ούτως ώστε να αντέχουν σε καιρικές συνθήκες και να μπορούν να καθαριστούν.

Μενού-Σουπλά

Τα σουπλά έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν ξεκάθαρα κι εύστοχα κάθε εμπορικό σας μήνυμα. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και ως μενού –κατάλογοι μιας χρήσης καλύπτοντας και την ανάγκη του τιμοκατάλογου.

Λογότυπο, προϊόντικές πληροφορίες, φωτογραφίες και τιμές, θα προσφέρουν στον πελάτη μια ολοκληρωμένη ενημέρωση, καθώς περιμένει το γεύμα ή το δείπνο του.

Tα χαρτιά και τα μελάνια που χρησιμοποιούνται για τα σουπλά, είναι πιστοποιημένα και κατάλληλα για την επαφή με τα τρόφιμα. Οι διαστάσεις που τυπώνουμε μπορεί να είναι από Α3 έως 70×100 εκ. σε διάφορα χαρτιά.

Folder Λογαριασμών

Για τα folder λογαριασμών, χρησιμοποιούμε είτε απλά χαρτιά με δικά μας καλούπια, είτε αν πρόκειται για ειδική κατασκευή έχουμε την επιλογή του χαρτόδετου, λαμιναριστού ή δερματόδετου folder, όπου συνίσταται η τοποθέτηση μεταλλικών γωνιών για μεγαλύτερη προστασία.
Τυπώνουμε σε μικρό ή μεγάλο σχήμα με κοπτικό, με τσέπη ή χωρίς.
Το σημαντικό είναι το ύφος του να ταιριάζει με την αισθητική των υπολοίπων επικοινωνιακών υλικών σας, ούτως ώστε η εταιρική σας ταυτότητα και το προφίλ να είναι σε συνοχή.

Table Tents

Διαφημιστικά stands σε διάφορες διαστάσεις και σχήματα.

Βάλτε πάνω το εταιρικό σας tagline, την προσφορά σας, το πιάτο ημέρας ή πληροφορίες του μενού σας, ώστε να αποκτήσουν την ορατότητα και την αναγνωρισιμότητα που επιθυμείτε.

Είναι ένα ιδανικό εργαλείο για σύντομα μηνύματα που θέλουν να κάνουν τη διαφορά και να ξεχωρίσουν απ’ το cluttered περιβάλλον πληροφοριών.