Διαφημιστικά δώρα

Στη NOTADD, ό, τι έχετε φανταστεί για επιχειρηματικό δώρο, μπορεί να γίνει πραγματικότητα, είτε σε premium είτε σε value for money επίπεδο.

Στυλό, μπλουζάκια, usb, μπρελόκ, lanyards, μαγνητάκια, κονκάρδες, σουβέρ, σουπλά, mouse pad, ατζέντες απλές ή προσωποποιημένες, ημερολόγια διαφόρων τύπων, ειδικές κατασκευές φανερώνουν το εύρος και το βάθος των επιλογών.

Μαζί θα αναδείξουμε την πιο smart marketing πλευρά του εαυτού σας και θα συμβάλλουμε στη διαφοροποίηση της επιχείρησής σας με συναρπαστικό τρόπο!

Είδη Διαφημιστικών δώρων

Στυλό

Υπογράψτε την επιτυχία!

Μπορούμε να τυπώσουμε το εταιρικό σας λογότυπο σε στυλό είτε μεταλλικά είτε πλαστικά.

Μπλουζάκια - Καπέλα

Πρακτικό δώρο και συνάμα διαφήμιση για την εταιρεία σας!

Οικονομικό. Δημοφιλές. Μοντέρνο.

USB

Πρακτικό. Χρήσιμο. Πάντα καλοδεχούμενο.

Επιλέξτε το usb που ταιριάζει στην εταιρεία σας, σε όποιο χρώμα επιθυμείτε. Έχουμε τη δυνατότητα εκτύπωσης του λογοτύπου σας ή άλλου μοτίβου.

Μπρελόκ

Διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα σχεδίων για το μπρελόκ της επιχείρησής σας, τυπώνουμε το λογότυπο ή τα στοιχεία σας.

Έτσι οι πελάτες σας θα μπορούν κάθε στιγμή να επικοινωνούν μαζί σας.

Lanyards

Ευκολοφόρετο και ποιοτικό.

Τυπώνουμε σε διάφορα χρώματα κορδέλας (1, 2 ή 4 χρώματα) σε ότι σχέδιο θέλετε, ενώ παρέχουμε και το καρτελάκι με την αντίστοιχη εκτύπωση.

Μαγνητάκια

Λειτουργικά δώρα, ιδίως όταν η επιχείρησή σας θέλετε να είναι σε «πρώτο πλάνο» στο ψυγείο ή σε άλλες επιφάνειες των πελατών σας.

Στρογγυλά, τετράγωνά αλλά και σε οποιοδήποτε σχέδιο ή σχήμα επιθυμείτε, αποτελούν ένα δημοφιλές μέσο προώθησης με τον πιο οικονομικό τρόπο.

Κονκάρδες - Pins

Είτε προσωποποιημένες, είτε με κάποιο σχέδιο.

Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, στις οποίες τυπώνουμε με ειδική τεχνική το λογότυπό σας ή όποιο άλλο μήνυμα θέλετε να προωθήσετε.

Κασετίνα Βραβείο με πλακέτα

Κάντε το να ξεχωρίζει και να αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης!

Εκτυπώνουμε σε πλακέτα ό, τι κείμενο ή σχέδιο επιθυμείτε, σε μασίφ επιχρυσωμένο ή επαργυρωμένο μπρούτζο. Μπορούμε να χαράξουμε στην πλακέτα ή και να τυπώσουμε το κείμενο που επιθυμείτε.