Ειδικές κατασκευές

Στο σημερινό, ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον, οι ειδικές κατασκευές σας επιτρέπουν να ξεχωρίζετε από τους ανταγωνιστές σας και να προσελκύσετε το ενδιαφέρον των σημερινών αλλά και των δυνητικών πελατών σας.

Προϊόντα όπως κουτιά, καρτολίνες, woobler, διαφημιστικά stand, και tailor made κατασκευές, αποτελούν σήμα κατατεθέν για το branding σας με επιλογές που δεσμεύονται μόνο από τη φαντασία σας!

Εμπιστευτείτε τη γνώση μας και ζητήστε να δείτε δείγματα δουλειάς μας μέσα από ένα ευρύ portfolio.

Είδη Ειδικών Κατασκευών

Κουτιά

Το κουτί είναι το μέσο προβολής, διαφήμισης, προώθησης και προστασίας του προϊόντος σας.

Αναδείξτε την επωνυμία σας και προσελκύστε τους πελάτες σας μέσα από μια μεγάλη γκάμα κοπτικών, ειδικών χαρτιών και ιδιαίτερων επεξεργασιών.

Ένα υψηλής στιλπνότητας φινίρισμα ή ένα συγκεκριμένο ζωντανό πλακάτο χρώμα Pantone, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην προσέλκυση ενδιαφέροντος. Ενώ ένα λογότυπο με ανάγλυφο ή θερμοτυπία, δελεάζει την αίσθηση της αφής.

Ανεβάστε τον πήχη για το προϊόν σας με σιγουριά, γιατί με τη NOTADD είστε πάντα σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα το απογειώσει.

Καρτολίνες

Οι καρτολίνες αποτελούν έναν εντυπωσιακό τρόπο προβολής προϊόντων και υπηρεσιών.

Μπορεί να είναι αυτοστήρικτες, επιτραπέζιες, ή επιδαπέδιες, κρεμαστές, ή επιτοίχιες.

Σε διάσταση από Α5,Α4, Α3 αλλά και σε custom διαστάσεις, τις συναντάμε σε βιτρίνες καταστημάτων, σε εκθέσεις και γενικότερα σε όλους τους χώρους προβολής και διαφήμισης προϊόντων.

Wobblers - Δείκτες Ραφιών

Πρόκειται για ένα έξυπνο και εύστοχο διαφημιστικό προϊόν, το οποίο βοηθά στην ανάδειξη του τελικού προϊόντος στο χώρο. Σημαντικό προωθητικό για το ράφι του καταστήματος, ειδικά όταν το προϊόν είναι νέο ή σε κάποια προσφορά.

Τυπώνουμε απλούς ταλαντευτήρες, αλλά και σε οποιοδήποτε σχήμα με τη χρήση κοπτικού.

Διαφημιστικά Stand

Επιλέξτε τη λύση που θα σας φέρει άμεσες πωλήσεις και θα συμβάλλει στην προώθηση του προϊόντος σας.

Είτε μεμονωμένα (ad hoc) είτε ως μέρος ενός ολοκληρωμένου προγράμματος επικοινωνίας (integrated marketing plan), κάντε το να «αποσβέσει» την αξία του γρήγορα.

Επιλέξτε το κατάλληλο. Ρωτήστε μας να σας προτείνουμε βάσει της γνώσης και της εμπειρίας μας.

Κάδρα - Πίνακες Εσωτερικού χώρου

Ανανεώστε τον χώρο σας με υψηλή αισθητική!

Μπορεί να γίνει ειδική κατασκευή με τελάρωμα και ειδικό ξύλινο ή μεταλλικό σκελετό γύρω από το κάδρο.

Ειδικές Κατασκευές - Μορφοκοπή

Στη NOTADD, όλα είναι δυνατά γιατί ο εξοπλισμός μας είναι ο πιο σύγχρονος.

Μπορούμε να κατασκευάσουμε το λογότυπό σας σε μια διαφορετική πινακίδα, με τρισδιάστατα ανάγλυφα γράμματα, είτε σκέτα, είτε πάνω σε όποια επιφάνεια επιθυμείτε. Διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα διαφορετικών υλικών και συνδυασμούς αυτών, τόσο στην κατασκευή όσο και στη χάραξη.