Πολυσέλιδα Έντυπα

Ένα υψηλού επιπέδου πολυσέλιδο έντυπο αποτελεί πάντα τον ιδανικό πρεσβευτή της κάθε επιχείρησης.

Είναι αδιαμφισβήτητη η αποτελεσματικότητα και η ανταποδοτικότητα ενός προσεγμένου εντύπου (πχ προϊοντικός κατάλογος ή τιμοκατάλογος) σε ένα συνέδριο, σε ένα εκθεσιακό κέντρο ή σε μια face to face επαγγελματική συνάντηση.

Με μεγάλη ευελιξία σε βιβλιοδετικές λύσεις, χαρτιά ή ειδικές επεξεργασίες (uv, γκοφρέ, θερμοτυπίες), το layout σας θα βρει την ποιότητα που του αρμόζει και θα γίνει άμεσα αποτελεσματικό.

Όσο μεγάλο κι απαιτητικό λοιπόν κι αν είναι το έντυπό σας, να είστε σίγουροι ότι η ποιότητά του παραμένει σταθερή.

Οι λόγοι είναι τρεις: Σύγχρονος εξοπλισμός, νέες τεχνολογίες και πολυετή εμπειρία.

Το τρίπτυχο της επιτυχίας!

Είδη Πολυσέλιδων εντύπων

Πολυσέλιδα Καρφίτσα

Ένας ιδιαίτερα διαδεδομένος και εμπορικός τρόπος βιβλιοδεσίας. Οικονομικός. Εύκολος. Γρήγορος. Αποτελεσματικός.

Σε διαστάσεις Α4, Α5 ή customized, μπορείτε να δημιουργήσετε το έντυπο που θα αποτελέσει ένα εξαιρετικό offline όχημα επικοινωνίας για το brand και το product portfolio σας.

Εμπλουτίστε τη μακέτα του με κείμενα, φωτογραφίες, infographics και άλλα σχέδια, ώστε να κάνετε τις πληροφορίες σας εύστοχες και κατανοητές κι εμείς θα το τυπώσουμε σε εξαιρετική ποιότητα.

Πολυσέλιδα Σπιράλ

Το σπιράλ είναι ένας μοντέρνος κι εύχρηστος τρόπος βιβλιοδεσίας. Μεταλλικό, πλαστικό, σε διαφορά χρώματα… ένα είναι σίγουρο. Η πρακτικότητά του θα είναι μοναδική.

Επιλέγουμε τον κατάλληλο τύπο σπιράλ, ανάλογα με τον όγκο του περιεχομένου σας και τυπώνουμε στη διάσταση που επιθυμείτε. Η εκτύπωση μπορεί να γίνει σε χαρτί γραφής, velvet ή γκοφρέ ενώ υπάρχει και η δυνατότητα πλαστικοποίησης.

Εμείς θα δούμε το δημιουργικό σας και θα σας προτείνουμε τις κατάλληλες προδιαγραφές, ουτώς ώστε να το αναδείξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κολλητά / Ραφτά-Κολλητά

Για μεγαλύτερο όγκο σελίδων αποτελεί έναν ποιοτικά καλό και σίγουρο τρόπο βιβλιοδεσίας.

Είναι κλασικός και προσδίδει γνησιότητα κι αυθεντικότητα.

Μπορεί να συνδυαστεί με εξώφυλλα χαρτόδετα και δερματόδετα, ούτως ώστε να αποπνέουν μεγαλύτερο κύρος.

Η κολλητή και η ραφτή-κολλητή βιβλιοδεσία των εντύπων, είναι εφικτή και σε μικρό τιράζ βιβλίων, συνδυάζοντας την απλότητα με την premium αισθητική.

Μπλοκ ψαροκολλητά

Είναι σημαντικό τα συγκεκριμένα έντυπα να είναι εύχρηστα και απλά στη χρήση.

Τυπώνουμε σε μέγεθος Α3, Α4, Α5 ή όποιο άλλο επιθυμείτε, με πλάτη χαρτόνι και χαρτί γραφής ή illustration. Μπορεί να είναι τετράχρωμα ή ασπρόμαυρα με εκτύπωση μίας ή δύο όψεων.

Μπλοκ παραστατικών

Διαλέξτε ανάμεσα σε μια τεράστια ποικιλία που να είναι συμβατή με το σύστημα μηχανογράφησής σας.

Δελτία αποστολής, τιμολόγια, λογιστικά έντυπα κι άλλα πολλά έρχονται να καλύψουν κάθε σας εμπορική ανάγκη με οικονομικό τρόπο. Στα έντυπα αυτά, μπορούμε να προσθέσουμε λογότυπο, tagline και ό, τι άλλο χρειάζεται για την ανάδειξη της εταιρικής σας ταυτότητας.

Εισιτήρια

Αναλαμβάνουμε την εκτύπωση μπλοκ εισιτηρίων και λαχνών για παραστάσεις, συναυλίες ή άλλες δραστηριότητες.

Το σχήμα και το μέγεθος, μπορεί να δημιουργηθεί βάσει των αναγκών σας, με αρίθμηση ή ακόμα και συνδυασμό μεταβλητών στοιχείων.