Συσκευασία

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε στη δημιουργία της καλύτερης συσκευασίας για το προϊόν σας.

Ειδικά κουτιά, τσάντες, ποτήρια για καφέ, κουτιά βάσης προϊόντων, συσκευασίες εμπορικές αλλά και ποιοτικές, είναι κάποιες από τις ειδικές κατασκευές που μπορούμε να κάνουμε για εσάς.

Ένας καλός σχεδιασμός αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα και τα χαρακτηριστικά της επωνυμίας σας.

Δεν έχει νόημα να δημιουργήσετε ένα όμορφο πακέτο εάν δεν μπορεί να προστατεύσει το προϊόν σας. Το βάρος, οι διαστάσεις και η φυσική σύνθεση του προϊόντος σας, υπαγορεύουν την κατάλληλη αρχιτεκτονική του πακέτου.

Ένα υψηλής στιλπνότητας φινίρισμα ή ένα συγκεκριμένο ζωντανό πλακάτο χρώμα Pantone, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην προσέλκυση ενδιαφέροντος. Ενώ ένα λογότυπο με ανάγλυφο ή θερμοτυπία, δελεάζει την αίσθηση της αφής.

Ανεβάστε τον πήχη για το προϊόν σας με σιγουριά, γιατί με τη NOTADD είστε πάντα σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα το απογειώσει!

Είδη Συσκευασιών

Χάρτινες Τσάντες

Λιτές, κομψές, πρακτικές.

Mε πλαστικοποίηση και κορδονάκι, απλές τσάντες, είτε οικολογικές με χάρτινο κορδόνι.

Εσείς μας δίνετε το σχέδιο – λογότυπο που επιθυμείτε να έχει η τσάντα σας και εμείς το εκτυπώνουμε σε ό, τι χρώμα επιθυμείτε.

Πάνινες Τσάντες

Τυπώνουμε σε 1, 2 ή 4 χρώματα, σε ποικιλία διαστάσεων και στην καλύτερη ποιότητα υφάσματος που κάνει την τσάντα σας ανθεκτική.

Κουτιά

Το κουτί είναι το μέσο προβολής, διαφήμισης, προώθησης και προστασίας του προϊόντος σας.

Αναδείξτε την επωνυμία σας και προσελκύστε τους πελάτες σας μέσα από μια μεγάλη γκάμα κοπτικών, ειδικών χαρτιών και ιδιαίτερων επεξεργασιών.

Ένα υψηλής στιλπνότητας φινίρισμα ή ένα συγκεκριμένο ζωντανό πλακάτο χρώμα Pantone, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην προσέλκυση ενδιαφέροντος. Ενώ ένα λογότυπο με ανάγλυφο ή θερμοτυπία, δελεάζει την αίσθηση της αφής.

Ανεβάστε τον πήχη για το προϊόν σας με σιγουριά, γιατί με τη NOTADD είστε πάντα σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα το απογειώσει.

Χαρτιά Περιτυλίγματος

Τα χαρτιά περιτυλίγματος πρέπει να έχουν φινέτσα και λάμψη.

Τυπώνουμε σε απλά ή οικολογικά χαρτιά, σε ποικιλία χρωμάτων, προσαρμοσμένα πάντα στις δικές σας εκτυπώσεις.

Σφραγίδες

Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε την επαγγελματική σας σφραγίδα με αυτόματο μηχανισμό, σε όποιο χρώμα μελάνι επιθυμείτε και σε ποικιλία διαστάσεων.