Επαγγελματικές Κάρτες​​

Ως μέσο επικοινωνίας με τους πελάτες και τους συνεργάτες σας, οι επαγγελματικές κάρτες αποτελούν μέρος του personal branding σας.

Στο πλαίσιο αυτό, οι επιλογές είναι πολλές. Διαφορετικά είδη χαρτιού, κοπτικά, τεχνική βαθυτυπίας, letterpress, μελανοτυπία, τοπικό uv, λαμινάρισμα, βαμμένο σόκορο κι άλλα πολλά μπορούν να εξασφαλίσουν ένα άψογο αποτέλεσμα.

Εσείς απλά πείτε μας τι χρειάζεστε… κι εμείς θα σας προτείνουμε το ιδανικό!

Είδη επαγγελματικών καρτών

Κάρτες σε απλό χαρτί

Κάρτες σε velvet ή illustration χαρτιά με πάχος έως 350gr. Υψηλή εκτυπωτική ποιότητα με άμεση παράδοση, ακόμη κι αυθημερόν!

Στα χέρια σας άμεσα και οικονομικά.

Κάρτες σε ειδικά χαρτιά

Έχουμε τη δυνατότητα εκτύπωσης σε μεγάλη γκάμα ειδικών χαρτιών με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Αυτό δημιουργεί πολλές επιλογές για σας με στόχο η εταιρική σας ταυτότητα να έχει την αισθητική που επιθυμεί.

Κάρτες με πλαστικοποίηση

Η συγκεκριμένη επιλογή μπορεί να αποτελέσει σημείο διαφοροποίησης ώστε η κάρτα σας να ξεχωρίζει με ματ ή γυαλιστερή πλαστικοποίηση.

Κάρτες με γκοφρέ/βαθυτυπία/letterpress

Η τεχνική της εκτύπωσης που δίνει την εντύπωση του τρισδιάστατου ή του βάθους.

Σε χαρτί, ανάγλυφο ή γκοφρέ με τοπικό UV, θερμοτυπίες, μελανοτυπίες, ειδικά κοπτικά – καλούπια, λαμιναρίσματα και βαμμένα σόκορα, να είστε σίγουροι πως η κάρτα σας θα αποκτήσει ιδιαίτερο κύρος.

Κάρτες με καλούπι/γωνιοκοπή

Δημιουργούμε κάρτες σε οποιοδήποτε σχήμα με στόχο τη διαφοροποίηση της κάρτας σας και την άμεση αναγνωρισιμότητά της.

Με υπάρχοντα καλούπια ή με τη δημιουργία εντελώς νέου, μπορούμε να κάνουμε το προωθητικό αυτό υλικό, να διαφοροποιείται σημαντικά. Με ένα μόνο βλέμμα, ο παραλήπτης θα μπορεί να διακρίνει το positioning της εταιρικής σας ταυτότητας.

Επίσης, η δυνατότητα γωνιοκοπής εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο τις δυνατές επιλογές και ενδυναμώνει την αισθητική της κάρτας.

Κάρτες με θερμοτυπία

Στη θερμοτυπία, ένα πολύ λεπτό φιλμ αλουμινίου σε διάφορα χρώματα μεταφέρεται πάνω στο χαρτί που πρόκειται να εκτυπωθεί.

Η  τεχνική της χρυσοτυπίας, ασημοτυπίας, λευκοτυπίας, χαλκοτυπίας, προσδίδει στις κάρτες ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα με ιδιαίτερη ποιότητα.

Δίπτυχες κάρτες

Στην περίπτωση αυτή η κάρτα γίνεται εμμέσως ένα διαφημιστικό αλλά και πρακτικό προϊόν.

Περιλαμβάνει τα στοιχεία της εταιρείας και τις υπηρεσίες που προσφέρει, διαθέτοντας περισσότερο χώρο και περισσότερες πληροφορίες.

Κάρτες με λαμινάρισμα

Το λαμινάρισμα είναι μια ιδιαίτερη τεχνική που περιλαμβάνει την επικόλληση 2 ή και περισσοτέρων χαρτιών μεταξύ τους, με στόχο την δημιουργία καρτών με μεγαλύτερο πάχος.

Είναι μια επεξεργασία που δημιουργεί σημαντικά οφέλη, διαφοροποιημένες υφές και όψεις για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Μπορεί να συνδυαστεί με θερμοτυπία, γκοφρέ, letterpress, τοπικό UV, βαμμένο σόκορο και κοπτικά-καλούπια.

Ό, τι κι αν επιλέξετε, ένα είναι σίγουρο: Στη NOTADD η κάρτα σας γίνεται μοναδική!

Διαλέξτε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο επαγγελματικό σας προφίλ και δώστε άλλο αέρα στην επικοινωνία σας!

Κάρτες με βαμμένο σόκορο

Θέλετε χρωματισμό περιμετρικά στο χαρτί της κάρτας σας για να ταιριάζει τέλεια με την εταιρική σας ταυτότητα; Εννοείται πως γίνεται! Αισθητικά ανώτερο και κομψό προσδίδει μια αίσθηση πολυτέλειας και premium εικόνας.

Πολλές επιλογές για κάθε ανάγκη. Συνδυάστε με τοπικό UV ή με άλλη επεξεργασία κι απολαύστε ένα άρτιο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ρωτήστε μας τι είναι καλύτερο για τη φύση της εταιρείας σας.

Κάρτες με τοπικό UV

Πρόκειται για ένα ειδικό βερνίκι το οποίο τοποθετείται σε όποιο σημείο της κάρτας επιθυμεί ο πελάτης και θέλει να τονίσει.

Το τοπικό UV, αποτελεί μια ιδιαίτερη τεχνική για επαγγελματικές κάρτες το οποίο τις διαφοροποιεί με έξυπνο τρόπο, δίνοντας στις κάρτες σας μια πολυτελή αισθητική.

Κάρτες Πλαστικές, τύπου πιστωτικής

Το marketing της επιχείρησής σας θέλει φαντασία αλλά και προσωποποιημένη παροχή ώστε ο πελάτης ή εσείς ο ίδιος να λαμβάνετε το επίπεδο εξυπηρέτησης που σας αξίζει!

Οι πλαστικές κάρτες (τύπου πιστωτικής) έχουν δυνατότητα εκτύπωσης μεταβλητών δεδομένων (ονομάτων barcode κ.α.) κι έτσι μπορούν να αποτελέσουν ένα αποδοτικό και εξατομικευμένο εμπορικό εργαλείο.

Στις κάρτες αυτές μπορεί τα στοιχεία να είναι μεταβλητά, η ποιότητά τους όμως στη NOTADD παραμένει σταθερή και πάντα στο ανώτατο επίπεδο.